Impresszum

 

Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft.

Székhely: 8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton 26.

 

© Copyright 2011, Zala Megyei Fejlesztsi Nonprofit Kft., Magyarország

Minden jog fenntartva. A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. weboldalán található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni.

 

Ügyvezető

Ászity Sándor

 

Adatbiztonsági vezető

Gaál Anikó

 

EU adószám: HU 21596863

Azonosítószám: 21596863-2-20

Cégjegyzék szám: Cg.: 20-09-0696-42

 

Védjegyek, márkák

További rendelkezésig a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. oldalon található minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. márkára, típusmegjelölésekre, céglogókra és emblémákra. Az oldalukon felhasznált márka, és megjelenési formák a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. szellemi termékei.

 

Felelősségvállalás

Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldal felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.

 

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márka és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. szellemi tulajdona felhasználásához nem járulnak hozzá.

 

Törvényi utalások - Adatvédelem

Bármely, a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. weboldalán megadott személyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. biztosítja Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. A személyek adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük.