Adatvédelmi nyilatkozat

 

A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. adatvédelmi alapelvei

Bármely, a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. weboldalain megadott személyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. biztosítja Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. A személyek adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük.

Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.

A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. weboldalairól más cégek weboldalai is elérhetők, amelyekre ezen adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

 

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

Amikor weboldalunkat meglátogatja, a szerverünk csak akkor tárolja az Ön adatait, ha Ön valamely partnerünktől ajánlatot kér. Az oldalon végzett tevékenységét kizárólag statisztikai céllal rögzítjük, ezen adatokhoz, semmilyen személyes adatot nem kapcsolunk.

További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció vagy körkérdés során esetleg egy szerződés teljesítéséhez megadja.

 

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége

A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. az Ön személyes adatait csak a weboldalak műszaki adminisztrációjára, vevő nyilvántartásra, termékekkel kapcsolatos felmérésekre és marketing célokra használja, minden esetben csak a szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az adatait harmadik személynek a Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. vállalatcsoporton kívül nem adjuk tovább.

 

Biztonság

A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. biztonsági intézkedései biztosítják az általunk kezelt adatok védelmét a manipulációk, megsemmisülés és sérülés ellen, illetve jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen. Biztonsági folyamataink lépést tartanak a műszaki fejlődéssel, és folyamatosan javítjuk őket, amikor új technológia válik elérhetővé.

 

Választási lehetőség

Szeretnénk felhasználni az Ön adatait arra is, hogy termékeinkről, szolgáltatásainkról tájékoztassuk és azokról esetenként megkérdezzük a véleményét. Természetesen, a részvétel ezekben az akciókban önkéntes, ezért ha ehhez esetleg nem járulna hozzá, bármikor tájékoztathat minket, annak érdekében, hogy az adatait ennek megfelelően kezelhessük. További információt a helyi weboldalakon találhat.

 

Kapcsolat

Az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos észrevételeivel, panaszaival az adatvédelmi megbízottunkhoz fordulhat. Amennyiben az adathelyességre irányuló fáradozásaink ellenére hibás információk kerülnek tárolásra, akkor ezeket az Ön igényei szerint javítjuk.

Az adatvédelmi megbízott:

 

Gaál Anikó

Adatvédelmi megbízott

Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft.

Hungary, 8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton 26.