Kedves Partnerünk! Üdvözlünk az Energiatervezés.hu oldalon!

Az oldal célja, hogy gyors és szakszerű segítséget adjon otthonod energiatervezése területén. Segítségével kiszámolhatod házad jelenlegi és egy esetleges korszerűsítést követő, jövőbeni energiagazdálkodását. Így pár perc alatt könnyen eldöntheted, hogy lakóhelyed jelenlegi fűtés és meleg víz ellátása, mennyire hatékony, valamint milyen változtatások és felújítási munkák szükségesek, hogy gazdaságosabbá tehesd azt.

Amit tenned kell: az Alapadatok menüpont alatt töltsd ki a program által kért adatokat a házaddal kapcsolatban, így kiszámolható annak pontos energiagazdálkodása. Ezt követően automatikusan továbblépsz a Felújítás menüpontra. Itt tudod meghatározni, milyen felújítási munkákat szeretnél elvégezni az ingatlanon, valamint választani tudsz több felkínált lehetőség és termék közül. Ezzel kapcsolatban bővebb információkat partnereink oldalán találhatsz.

Amint mindezzel végeztél, a program rendelkezésedre bocsátja a jelenlegi energiagazdálkodás értékeit, azokat az értékeket, amiket a felújítás után várhatsz, a kettő különbségét, valamint azt az időt is, ami alatt befektetésed megtérülhet, amennyiben úgy döntesz, belevágsz a korszerűsítésbe.

A program lehetőséget kínál arra is, hogy partnereink specifikus termékei közül válogathass felújításod során. Kiterjedt terméklistánk sok különböző lehetőséget kínál, hogy a számodra legmegfelelőbb ár/érték arányú termékeket és megoldásokat választhasd lakhelyed korszerűsítéséhez.

A kiszámolt értékek csak tájékoztató jellegűek, minél több és minél pontosabb adatot adsz meg, annál pontosabb becslést tudunk rendelkezésedre bocsátani.

Start